Στο Καστελόριζο βρίσκεται η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη.
Η κ. Μητσοτάκη βρέθηκε στην ακριτική περιοχή της Ελλάδας μαζί με εθελοντές για την μάχη κατά του κοροναϊού.
Συνόδευσε τους εθελοντές γιατρούς και βοήθησε στο να γίνουν τα διαγνωστικά τεστ για τον Covid 19.
«Μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για όλους ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία. Η @axionhellas για ακόμη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελόριζο μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid19», έγραψε σε ανάρτησή της στα social media.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας