Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε οικογενειακώς για το τριήμερο στην Αίγινα, φιλοξενούμενος του Αλέκου Φλαμπουράρη που έχει σπίτι στο νησί και εκεί που απολάμβανε τα μπάνια του και τους μεζέδες στην ψαροταβέρνα «Αιγινήτισσα», νάσου και σκάει θέμα Κούλογλου- Παπαδημούλη. Τι είχε συμβεί; Και γιατί οι δύο αυτοί ευρωβουλευτές χάλασαν τις μίνι διακοπές του Προέδρου; Το θέμα προέκυψε μετά το άδειασμα του Στέλιου Κούλογλου στον Δημήτρη Παπαδημούλη για τη υπόθεση του «Πόθεν Εσχες» του κ. Παπαδημούλη με τα πολλά ακίνητα. Ο κ. Κούλογλου είπε μάλιστα ότι «στην Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό», κάτι που σφόδρα ενόχλησε τον κ. Παπαδημούλη, αλλά και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόσο ο Νίκος Φίλης, όσο και ο Παύλος Πολάκης «κάλυψαν» απόλυτα του κ. Παπαδημούλη. Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εδώ…

Ο κ. Κούλογλου (οι φήμες λένε) απείλησε με παραίτηση από την ευρωβουλή και ρόλο «πυροσβέστη» ανέλαβε ο κ. Τσίπρας, οποίος μαζί με την Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα) συνάντησε το ζεύγος Κούλογλου, στην ψαροταβέρνα «Αιγηνίτισσα». Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμβούλευσε τον κ. Κούλογλου να μην παραιτηθεί προκειμένου να μην δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ξέρω εάν ο κ. Τσίπρας έπεισε τον κ. Κούλογλου να μην παραιτηθεί, αν και σπανίως, νομίζω, ότι κάποιος παραιτείται από την ευρωβουλή. Συνήθως όταν υπάρξει διαφωνία με το κόμμα ή με τον αρχηγό του δεν παραιτείται, αλλά ανεξαρτητοποιείται.

Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η διαμάχη Κούλογλου- Παπαδημούλη (και Κούλογλου με άλλους βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) κρατάει καιρό.

Ρώτησα τον κ. Παπαδημούλη τι ακριβώς συμβαίνει και ιδού τι μου απάντησε (με αρκετή δόση πικρίας): «Δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Στέλιος Κούλογλου παραμένει ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη με στήριξη του Αλέξη Τσίπρα».

Πηγή: Βηματοδότης

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο