Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσίπρας, ο Κούλογλου και η παραίτηση

Ο Τσίπρας, ο Κούλογλου και η παραίτηση

Γιατί ο ευρωβουλευτής απείλησε με παραίτηση και τι έγινε στην Αίγινα

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε οικογενειακώς για το τριήμερο στην Αίγινα, φιλοξενούμενος του Αλέκου Φλαμπουράρη που έχει σπίτι στο νησί και εκεί που απολάμβανε τα μπάνια του και τους μεζέδες στην ψαροταβέρνα «Αιγινήτισσα», νάσου και σκάει θέμα Κούλογλου- Παπαδημούλη. Τι είχε συμβεί; Και γιατί οι δύο αυτοί ευρωβουλευτές χάλασαν τις μίνι διακοπές του Προέδρου; Το θέμα προέκυψε μετά το άδειασμα του Στέλιου Κούλογλου στον Δημήτρη Παπαδημούλη για τη υπόθεση του «Πόθεν Εσχες» του κ. Παπαδημούλη με τα πολλά ακίνητα. Ο κ. Κούλογλου είπε μάλιστα ότι «στην Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό», κάτι που σφόδρα ενόχλησε τον κ. Παπαδημούλη, αλλά και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόσο ο Νίκος Φίλης, όσο και ο Παύλος Πολάκης «κάλυψαν» απόλυτα του κ. Παπαδημούλη. Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εδώ…

Ο κ. Κούλογλου (οι φήμες λένε) απείλησε με παραίτηση από την ευρωβουλή και ρόλο «πυροσβέστη» ανέλαβε ο κ. Τσίπρας, οποίος μαζί με την Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα) συνάντησε το ζεύγος Κούλογλου, στην ψαροταβέρνα «Αιγηνίτισσα». Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμβούλευσε τον κ. Κούλογλου να μην παραιτηθεί προκειμένου να μην δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ξέρω εάν ο κ. Τσίπρας έπεισε τον κ. Κούλογλου να μην παραιτηθεί, αν και σπανίως, νομίζω, ότι κάποιος παραιτείται από την ευρωβουλή. Συνήθως όταν υπάρξει διαφωνία με το κόμμα ή με τον αρχηγό του δεν παραιτείται, αλλά ανεξαρτητοποιείται.

Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η διαμάχη Κούλογλου- Παπαδημούλη (και Κούλογλου με άλλους βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) κρατάει καιρό.

Ρώτησα τον κ. Παπαδημούλη τι ακριβώς συμβαίνει και ιδού τι μου απάντησε (με αρκετή δόση πικρίας): «Δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Στέλιος Κούλογλου παραμένει ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη με στήριξη του Αλέξη Τσίπρα».

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024