Στην διάσημη Μικρή Βενετία και στο παλιό λιμάνι ξεκίνησαν οι επισκευές και οι πλακοστρώσεις σε σημεία που είχαν προκληθεί ζημιές από την κακοκαιρία του χειμώνα, ενώ στην περιοχή της Αλευκάντρας παρατηρήθηκε συνωστισμός από αυτοκίνητα.
Την ίδια ώρα, τα μεγάλα brands άρχισαν να ”φρεσκάρουν” τα μαγαζιά τους στα Ματογιάννια, ενώ πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες και στις επιχειρήσεις εστίασης, οι οποίες ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα.
Οι περισσότεροι επαγγελματίες είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά την καλοκαιρινή σαιζόν.
Δείτε στο βίντεο τη μεγάλη κινητικότητα που επικρατεί στο νησί των Ανέμων.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)