Οικογενειακή τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 68χρονος που συγκρούστηκε με τον γιο του
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο όταν 68χρονός οδηγός σκοτώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο 13ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης - Φέρων, ύστερα από σύγκρουση με όχημα το οποίο οδηγούσε ο γιος του
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο όταν 68χρονός οδηγός σκοτώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο 13ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης – Φέρων, ύστερα από σύγκρουση με όχημα το οποίο οδηγούσε ο γιος του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-evros.gr, μετά τη σύγκρουση ο 68χρόνος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έφερε ελαφρά τραύματα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας για άγνωστη αιτία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το αυτοκίνητο που κινούνταν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.
Επιτόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ και η τροχαία όπου το πρώτο, μετέφερε την σορό του ανδρός στο ΠΓΝA.
Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Αλεξανδρούπολης.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας