Συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένεται να έχει εντός των επόμενων ημερών ο Ίλια Ίβιτς, προκειμένου να καθοριστεί το πλάνο για τη συνέχεια, με τα δεδομένα του κοροναϊού πάντως να αλλάζουν αρκετά τη… ζωή της ΑΕΚ.
Τόσο στα μεταγραφικά όσο και στο θέμα των ανανεώσεων η Ένωση φτιάχνει από την αρχή το πρότζεκτ της, μιας και δεν ξέρει ακόμα σε ποια επίπεδα θα κινηθεί το μπάτζετ.
Κάτι που θα ξεκαθαριστεί στη συνάντηση των δύο ανδρών, με τον Μάσιμο Καρέρα να ενημερώνεται στη συνέχεια από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.
Θα πρέπει, πάντως, να σημειώσουμε πως για ουσιαστικές εξελίξεις ίσως να περιμένουμε και την οριστική απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος και ίσως και το τέλος αυτού.
Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ΑΕΚ διεκδικεί πλέον με ίσους όρους τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και που θα παίξει τη… ζαριά της για μεγαλύτερα έσοδα.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.