Από τη μέρα που οριστικοποιήθηκε η ανάμειξη του Σαουδάραβα Πρίγκιπα Διαδόχου, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στη Νιουκάσλ, το όνομα του Νίκου Νταμπίζα εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Chronicle Live, το ζήτημα έχει ξεπεράσει το φιλολογικό στάδιο.
Η αγγλική ιστοσελίδα επικαλείται «πηγές» στο περιβάλλον του Νταμπίζα και υποστηρίζει ότι άνθρωποι του νέου ιδιοκτήτη των «ανθρακωρύχων» έχουν επικοινωνήσει με τον παλαίμαχο αμυντικό. Στη συνομιλία τους συζητήθηκε η προοπτική να αναλάβει ο «Ντάμπι» ένα διοικητικό πόστο με αρμοδιότητες, χωρίς να αποσαφηνίζεται ποιο θα είναι αυτό.
Το ρεπορτάζ αναφέρει εσφαλμένα ότι ο Νταμπίζας εξακολουθεί να εργάζεται στον Παναθηναϊκό, αφού αποπεμφθεί από τον Αλαφούζο από τον Οκτώβριο του 2019.
Επίσης, το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Νταμπίζας έχει συνεργασία στη Βόρεια Αγγλία με το μανατζερικό γραφείο St James’ Square Sports Management, ενώ φέρεται να έχει επαφές με ομάδες της Championship για να δουλέψει σε διάφορους ρόλους.
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)
Δύο γρήγορα γκολ (6' και 15′) στο επαναληπτικό του Λονδίνου «κλείδωσαν» από νωρίς την πρόκριση στους «8» του Champions League για την Παρί η οποία νίκησε τηνΤσέλσι και στο δεύτερο παιχνίδι (3-0).
Η Άρσεναλ πέρασε στα προημιτελικά του Champions League, επικρατώντας 2-0 της Μπάγερ και οι Λονδρέζοι θ' αντιμετωπίσουν στους «οκτώ» την Σπόρτινγκ Λισαβώνας