Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο… μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στην ενεργό δράση, μετά την πανδημία του κοροναϊού. Η Bundesliga και το Championnat, φαίνεται πως θα είναι τα πρώτα από τα «μεγάλα» πρωταθλήματα που θα επαναρχίσουν, έστω και με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.
Αναφερόμενος στην εμπειρία της καραντίνας, αλλά και στην επικείμενη επιστροφή στα γήπεδα, ο Ραφαέλ Βαράν, τόνισε πως όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ειδικότερα οι παίκτες, θα πρέπει να προσαρμοσθούν.
«Πρέπει να συνεχίσουμε να προχωρούμε», δήλωσε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε: «Είναι μία διαφορετική καθημερινότητα. Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση. Είναι ευχαρίστηση και όχι περιορισμός.
Είναι ξεχωριστό, αλλά προσαρμόζομαι. Δουλεύω ειδικά, σε αυτά που δεν μπορώ να κάνω την υπόλοιπη σεζόν, προκειμένου να βελτιώσω τα αδύναμα σημεία μου. Όταν μας πέφτουν τέτοια πράγματα, πρέπει να συνεχίσουμε να προχωρούμε».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Βόλος – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Λεβαδειακός – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Ατρόμητος για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 4.
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.