Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μία ανάρτηση για να ευχαριστήσει τους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους, αλλά δεν ξέχασε και τον αδερφό της συζύγου του που έχει φύγει από την ζωή.

Η συγκινητική ανάρτηση

Ο ε τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε μαζί με τον αδικοχαμένο αδερφό της συζύγου του Δώρας Δημητροπούλου, τον Γιώργο, που έφυγε από τη ζωή πριν χρόνια εξαιτίας ενός τροχαίου δυστυχήματος.

«Εμένα σήμερα με θυμηθήκατε όλοι ..Νιώθω γι αυτό τεράστια χαρά κι ευγνωμοσύνη… Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ…
Σήμερα όμως θα γιόρταζε κι ένας άλλος Γιώργος…Ο Αδερφός της Δώρας που χάσαμε άδικα… Μπορεί εκεί που είναι να τον γιορτάζουν δε ξέρω…Εμείς όμως όχι εδώ …Γι’ αυτό λοιπόν σας παρακαλώ, χωρίς θλίψη, μόνο με πολλή πολλή αγάπη, στείλτε φως στο Γιώργο Δημητρόπουλο κι ας μην τον γνωρίζατε…Σίγουρα θα το νιώσει… Και αν κάνει κάποιο πάρτυ εκεί ψηλά… ίσως να γίνει πιο λαμπερό…! Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε στη ζωή μου! Σας αγαπάω. Ελπίζω να μη σας στεναχώρησα…
Είναι κι αυτά δυστυχώς κομμάτια μιας αισιόδοξης και όμορφης ζωής που δεν πρέπει να τα ξεχνάμε …Που δε γίνεται να τα ξεχνάμε ..!Το πάρτι συνεχίζεται!!! Να είστε δυνατοί» έγραψε στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Εμένα σήμερα με θυμηθήκατε όλοι .. Νιώθω γι αυτό τεράστια χαρα κι ευγνωμοσύνη ..❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Σας ευχαριστώ και σσς αγαπώ πολύ …♥️♥️♥️ Σήμερα όμως θα γιόρταζε κι ένας άλλος Γιωργος …⭐️ Ο Αδερφος της Δώρας που χάσαμε άδικα .. Μπορεί εκεί που είναι να τον γιορτάζουν δε ξέρω .. Εμείς όμως όχι εδώ … Γι αυτό λοιπόν σας παρακαλώ , χωρίς θλίψη , μόνο με πολλή πολλή αγάπη , στείλτε φως στο Γιώργο Δημητροπουλο κι ας μην τον γνωρίζατε … Σίγουρα θα το νιώσει …💕 Και αν κάνει κάποιο πάρτυ εκεί ψηλά … ίσως να γίνει πιο λαμπερό ..! Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε στη ζωη μου ! Σας αγαπάω ♥️ Ελπίζω να μη σας στεναχώρησα … Είναι κι αυτά δυστυχώς κομμάτια μιας αισιόδοξης και όμορφης ζωής που δεν πρέπει να τα ξεχνάμε … Που δε γίνεται να τα ξεχνάμε ..! Το πάρτυ συνεχίζεται !!! Να είστε δυνατοί 💪💪💪💪💪❤️

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο