Ο νόμος και οι κανονισμοί ισχύουν για όλους. Ακόμη και για τους αστέρες του ελληνικού αθλητισμού.
Ο Νικ Καλάθης, λοιπόν, είναι αναγκασμένος για τις επόμενες ημέρες να μείνει μέσα στο σπίτι του, χωρίς να έχει δικαίωμα να βγει από αυτό, καθώς πρέπει να μείνει σε προληπτική καραντίνα 14 ημερών.
Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Ελλάδα με πτήση από το Παρίσι, μαζί με δεκάδες άλλους έλληνες πολίτες.
Όπως προβλέπεται από τα έκτακτα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, ο Καλάθης πρέπει να μείνει για 14 ημέρες στο σπίτι του, σε διεύθυνση που έχει δηλώσει στις Αρχές, από τις οποίες και θα ελέγχεται κατά πόσο τηρεί τις υποχρεώσεις του.
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης, ενώ μίλησε και για την πορεία της ομάδας την εφετινή σεζόν.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.