Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο διέσχιζε τους δρόμους χωριού της Δράμας με το μεγάφωνό του να παίζει στη διαπασών το «Χριστός Ανέστη».
Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε viral.
Ο Κωνσταντίνος Χαντζηνικολάου και ο Γιώργος Καράκελλες είναι οι δύο αστυνομικοί που αποτελούσαν το πλήρωμα του περιπολικού και είχαν την ευφάνταστη ιδέα να αντικαταστήσουν το μήνυμα «Μένουμε στο σπίτι» με το «Χριστός Ανέστη» για τους πολίτες που εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να πάνε στην εκκλησία για την Ανάσταση.
Αυτοί είναι οι Αστυνομικοί που καταχειροκρότησε ο κόσμος την Ανάσταση στο Δοξάτο Δράμας. Τους Ευχαριστούμε … Απο καρδιάς Γνωρίστε τους#Μένουμε_Στο_Σπίτι #ΜένουμεΣπιτι #Μένουμε_Σπίτι #Πάσχα #Ανάσταση #Αστυνομία #Αστυνομικοί
Δημοσιεύτηκε από Flashstar.gr στις Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας