Γαλλία: Ακόμα 112 νεκροί από τον κοροναϊό – Συνολικά 562
Η Γαλλία κατέγραψε 112 θανάτους από τον κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο και πλέον ανέρχεται σε 562 ο συνολικός αριθμός των νεκρών, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.
Ακόμα 112 θανάτους από κοροναϊό κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο η Γαλλία, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων από την πανδημία στους 562.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας έχουν καταγραφεί 14.459 επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, 6.172 άρρωστοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, εκ των οποίων σχεδόν 1.525 είναι σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Οι μισοί από τους βαριά νοσούντες είναι ηλικίας κάτω των 60 ετών.
«Εξελισσόμαστε γρήγορα προς μια γενικευμένη επιδημία στην επικράτειά μας», υπογράμμισε η γενική διεύθυνση της Υγείας ενημερώνοντας για την κατάσταση, και κάλεσε τους πολίτες «να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες περί περιορισμού και τα μέτρα προστασίας», όπως το τακτικό πλύσιμο των χεριών και η διατήρηση ελάχιστης απόστασης ενός μέτρου μεταξύ των ανθρώπων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας