Ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του βρίσκεται σε κατάσταση «έκτακτης υγειονομικής ανάγκης», εξατίας της απειλής του νέου κοροναϊού.
Ανακοίνωση
Η σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από το συμβούλιο Άμυνας της χώρας και με αυτήν απευθύνεται έκκληση για «γενική κινητοποίηση» χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες.
Πάντως, ο Λιβανέζος πρόεδρος κάλεσε σήμερα τους πολίτες να εργάζονται από το σπίτι και να αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές για να αποτρέψουν την εξάπλωση της επιδημίας.
«Ο καθένας εξ ημών καλείται να συνεχίσει την εργασία του, από το σπίτι, με τρόπο που θεωρεί πιο ενδεδειγμένο» υπογράμμισε ο Αούν κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού διαγγέλματος, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου που αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, ο Λίβανος καταμετρά 99 κρούσματα του νέου κοροναϊού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας