Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τούμπα με ένα «καρυδάτο» διπλό και πλέον βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.
Μετά το ματς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε το δικό του μήνυμά για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, το χαρακτήρα της ομάδας και την κορυφή του πρωταθλήματος. Μάλιστα, αφιέρωσε το «διπλό» στους οπαδούς των ερυθρόλευκων και εξέφρασε την περηφάνια του για τους συμπαίκτες του.
Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός μπακ των Πειραιωτών, ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας:
«Λένε ότι ο χαρακτήρας μένει στην αιωνιότητα. Σήμερα τα παλικάρια έδειξαν τον αληθινό τους χαρακτήρα για 90 ολόκληρα λεπτά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για τα παιδιά. Μία πραγματική μάχη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αυτό είναι αφιερωμένο στους οπαδούς μας».
Δείτε το μήνυμα του Ομάρ:
They say that Character is for eternity. Today the lads showed their true character for 90 full minutes. I couldn’t have been more proud of the lads: A real fight until the last blow of the whistle. Top of the league. This one is dedicated to our fans! pic.twitter.com/clrZPeHLnL
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.