Τα αβίαστα λάθη έπνιξαν τον Στέφανο Τσιτσιπά και ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ρότερνταμ με 2-0 σετ από τον Αλιάζ Μπεντένε.
Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά που διεξάγεται στο Ρότερνταμ, καθώς ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο με 2-0 σετ (7-5, 6-4) από τον Σλοβένο Αλιάζ Μπεντένε.
Ο Τσιτσιπάς πληγώθηκε από τα πολλά αβίαστα λάθη, δεν είχε απαντήσεις στα δυνατά σερβίς του Σλοβένου και μοιραία γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του τουρνουά. Ο Μπεντένε πήρε πολλούς πόντους από την γραμμή του σερβίς, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα τραγικά λάθη του Στέφανου και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Οζέ Αλιασίμ.
Ο 21χρονος από την άλλη θα γυρίσει… σπίτι. Η φετινή χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τον Στέφανο, ο οποίος ηττήθηκε στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν από τον Ράονιτς και στον δεύτερο γύρο του Ρότερνταμ.
Είναι σε κακό φεγγάρι ο Στέφανος και πρέπει να βρει άμεσα τι φταίει. Το σερβίς του δεν είναι σε καλά επίπεδα, ούτε οι επιστροφές του, ενώ όσα χτυπήματα βγάζει τις περισσότερες φορές είναι διαχειρίσιμα από τους αντιπάλους του.
Κάτι λείπει στο παιχνίδι του Τσιτσιπά, ο οποίος χρειάζεται να επιστρέψει άμεσα σε υψηλές πτήσεις, για να παραμείνει στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.