Έλτον Τζον: Μάζεψε 6,4 εκ. δολάρια για την καταπολέμηση του AIDS
Το ετήσιο Viewing Party του Έλτον Τζον πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ δεν ήταν απλώς μια υπόθεση αστέρων, αλλά συγκέντρωσε και εκατομμύρια δολάρια για καλό σκοπό.
Το ετήσιο Viewing Party του Έλτον Τζον πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ δεν ήταν απλώς μια υπόθεση αστέρων, αλλά συγκέντρωσε και εκατομμύρια δολάρια για καλό σκοπό.
Σύμφωνα με τη σελίδα στο Instagram του Ιδρύματος του Έλτον Τζον για το AIDS, στο πάρτι που διοργανώθηκε συγκεντρώθηκαν 6,4 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηριχθεί η προσπάθεια της οργάνωσης με αποστολή τον τερματισμό του AIDS.
Μετά τη μεγάλη του νίκη το βράδυ της Κυριακής, ο Άγγλος τραγουδιστή, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας με το Όσκαρ στην Κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «(I’m Gonna) Love Me Again» από την ταινία «Rocketman» διοργάνωσε πάρτι με συνοικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της σειράς «Queer Eye», Μπόμπι Μπερκ, Καράμο Μπράουν, Ταν Φρανς, Τζόναθαν Βαν Νες, Άντονι Πορόσβσκι στο Δυτικό Χόλιγουντ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Τι βραδιά! Είναι τόσο ξεχωριστό να γιορτάζουμε το 28ο ετήσιο Όσκαρ πάρτι με τους “Fab Five” και τον Σαμ Φέντερ και κερδίζουμε ένα ακόμη Όσκαρ!» είπε ο τραγουδιστής στο πλήθος των αστέρων. «Αλλά το σημαντικότερο, απόψε συγκεντρωθήκαμε για να αντλήσουμε επειγόντως αναγκαία κεφάλαια και να ενημερώσουμε για την LGBT κοινότητα που κινδυνεύει ή ζει με τον ιό HIV στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο» τόνισε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Κωνσταντοπούλου: Τους 4 «ιδιώτες» τους πετάξανε σαν τα σκυλιά, ενώ είναι συνεργάτες τους – Ο Μητσοτάκης θυσίασε συνεργάτες, εργαλειοποιώντας τη Δικαιοσύνη
- Νέα δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχει έρθει το παραμικρό», λένε από τη Βουλή
- Η ΚΕΔΕ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς με στρατηγική προτάσεων και διεκδικήσεων
- Ψαρόπουλος: Αυτή η δίκη είναι ο αγώνας της ζωής μου
- Μανώλης Μητσιάς για Μαρινέλλα: «Σφράγισε με την προσωπική της φωνή και ευαισθησία το ελληνικό τραγούδι»
- Φάμελλος σε Κακλαμάνη: Η κυβέρνηση απαξιώνει το Κοινοβούλιο και προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες
- Τέμπη: «Ελπίζω σε μία δίκαιη δίκη – Ο γιος μου ζει στο σκοτάδι» λέει ο πατέρας του Γεράσιμου
- Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη για τη Ζωή Δανιηλίδου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/vitaly-gariev-ngN4CTsIBjE-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442