Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ – Προμηθέας: Για το πέμπτο τους τρόπαιο οι «κιτρινόμαυροι, για το πρώτο οι Πατρινοί

ΑΕΚ – Προμηθέας: Για το πέμπτο τους τρόπαιο οι «κιτρινόμαυροι, για το πρώτο οι Πατρινοί

Το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας του θα διεκδικήσει ο Προμηθέας στην παρθενική του συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου, κόντρα στην ΑΕΚ που θα βρεθεί εκεί για 12η φορά με σκοπό να στεφθεί για πέμπτη φορά Κυπελλούχος.

Το απόγευμα της Κυριακής (16/2 17:00), στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος.

Δύο ομάδες που για πρώτη φορά θα τεθούν αντιμέτωπες και πώς αλλιώς αφού οι Πατρινοί πανηγυρίζουν την παρθενική τους συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου.

Μετά την περσινή τους συμμετοχή σε αυτούς της Basket League, ακόμη μία μεγάλη διάκριση για την ομάδα του Μάκη Γιατρά μέσα σε λίγους μήνες.

Απέναντί τους η Ένωση που θα βρεθεί εκεί για 12η φορά επιδιώκοντας να κατακτήσει το πέμπτο τρόπαιό της στη διοργάνωση και δεύτερο μέσα σε τρία χρόνια, μετά από εκείνο κόντρα στον Ολυμπιακό το 2018 και πάλι στο ίδιο γήπεδο.

Το 1981 κόντρα στον Ηρακλή ήταν το πρώτο της και τα επόμενα δύο το 2000 και το 2001 με αντίπαλο και τις δύο φορές τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Προμηθέα γίνεται η τέταρτη ομάδα από την περιφέρεια (πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης) που θα βρεθεί σε τελικό μετά τον συμπολίτη Απόλλωνα (1997 και 2015) και το Ρέθυμνο (2007) με την ελπίδα βέβαια για εκείνους, η κατάληξη να είναι διαφορετική και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024