H Ελένη Χατζίδου μιλάει για την πιθανότητα να κάνει εκπομπή με τον σύντροφό της
Είναι αρκετά αισιόδοξη για κάτι τέτοιο
Στην εκπομπή «Όλα Καλά» μίλησε η Ελένη Χατζίδου και δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να παρουσιάσει εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.
Τι δηλώνει;
«Δεν δεχτήκαμε καμία πρόταση για την τηλεόραση. Καμία. Δεν ξέρω γιατί. Θέλω να το βροντοφωνάξετε. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να κάναμε εκπομπή με τον Ετεοκλή. Του έχω πει: «Φαντάζεσαι να κάναμε εκπομπή με τις ατάκες και τη χημεία που έχουμε;». Να λέγαμε διάφορα, όχι μόνο για το παιδί, τον αθλητισμό και το τραγούδι. Νιώθω ότι έχουμε πράγματα να πούμε. Καναλάρχες ακούστε μας!», είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: protothema.gr
- Γιώργος Μαρίνος: Γιατί δεν μιλούσε τα τελευταία 10 χρόνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα
- Fuel Pass 2026: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πώς να κάνετε αίτηση
- Super League: Το μεσημέρι οι κληρώσεις για play-off και play-out
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Ι’)
- Επιχείρηση διάσωσης 38 προσφύγων νότια της Ιεράπετρας
- Νέα ήττα για τους Μπακς χωρίς τον Αντετοκούνμπο
- Κιμ Γιονγκ Ουν: «Η Βόρεια Κορέα δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το καθεστώς της πυρηνικής δύναμης»
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Σήμερα η απολογία του γκαλερίστα – «Πουλούσε έργο του Φασιανού που ήταν καταφανώς πλαστό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/agustin-fernandez-6U97YfljDK4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442