Πορτιέρης ρίχνει ξερό ενοχλητικό άνδρα μόνο με ένα χαστούκι
Ένας σεκιουριτάς σε μπαρ καταγράφηκε σε κάμερα να ρίχνει ξερό, με ένα και μόνο, αλλά τρομερά δυνατό, χαστούκι, τύπο... μισό από αυτόν, που τον ενοχλούσε!
Υπάρχει ένας βασικός κανόνας: Τους πορτιέριδες στα μπαρ δεν τους πειράζουμε. Ποτέ.
Όσο παλικάρι και αν -νομίζεις ότι- είσαι, όσο και αν πιστεύεις ότι είναι άδικο να μη σε αφήσει να μπεις στο μαγαζί ή να σε διώξει από αυτό για κάποιον λόγο, φύγε. Μην του μιλάς. Δεν είναι φίλος σου. Θα σε πλακώσει. Τελεία.
Ένας τύπος, όμως, στη Μάλαγα της Ισπανίας είχε άγνοια κινδύνου -ή, απλά, ήταν πολύ μεθυσμένος. Και έκανε ακριβώς αυτό: Άρχισε να ενοχλεί έναν σεκιουριτά έξω από μπαρ.
Σημαντική σημείωση: Ο τύπος είναι… οδοντογλυφίδα και μπροστά του έχει ένα «βουνό»!
Παρ’ όλα αυτά, αρχίζει κάτι να του λέει, να τον χτυπάει… φιλικά στο στήθος και, εν ολίγοις, να κάνει όλα αυτά, που δεν κάνεις σε έναν σεκιουριτά.
Η «ντουλάπα», λοιπόν, αρχίζει και τα παίρνει με τον τύπο και, σαν προειδοποίηση, τον… εκτοξεύει στην άλλη άκρη του δρόμου, 3-4 μέτρα μακριά!
Αλλά ο αδύνατος τυπάκος -αν είναι δυνατόν- επιστρέφει.
Και τότε ο σεκιουριτάς τού ρίχνει ένα ασύλληπτο χαστούκι, ρίχνοντάς τον λιπόθυμο κάτω.
Δεν ξέρουμε αν έχει συνέλθει ακόμα και κυρίως, αν θυμάται τίποτα μετά από αυτήν τη σφαλιάρα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας