Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμα – Λάτσιο 1-1

Ρόμα – Λάτσιο 1-1

Ρόμα και Λάτσιο αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Ολίμπικο, στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, με τους τζιαλορόσι να έχουν τον έλεγχο και τη... Γιουβέντους να είναι η μεγάλη κερδισμένη. Τέλος στο σερί 11 νικών των λατσιάλι.

Η Ρόμα υποδέχτηκε την μεγάλη της αντίπαλο, Λάτσιο με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό, μετά το 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έβαλαν και τέλος στο εντυπωσιακό και ιστορικό σερί της Λάτσιο με τις 11 σερί νίκες.

Οι δυο συμπολίτισσες φαίνεται να έχουν διαφορετικούς στόχους οι καθεμιά, αφού οι μεν τζιαλορόσι θέλουν να μπουν στην τετράδα, ενώ οι λατσιάλι από την πλευρά τους γλυκοκοιτάζουν το πρωτάθλημα.

Στο μεγάλο ντέρμπι των δυο, Ρόμα και Λάτσιο ήθελαν τη νίκη, όμως τελικά αρκέστηκαν στο 1-1 και στον έναν βαθμό, αποτέλεσμα που τον μόνο που βόλεψε είναι η Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι σε περίπτωση νίκης κόντρα στη Νάπολι ξεμακραίνουν κι άλλο από τους διώκτες τους και βάζουν τις βάσεις για ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την αναμέτρηση η Ρόμα είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα και σε γενικές γραμμές άξιζε τη νίκη, αφού πίεσε από την αρχή, με τη Λάτσιο ωστόσο να παίρνει έξυπνα τον βαθμό, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πιάσει υψηλή απόδοση.

Στο 26ο λεπτό κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν ο Τζέκο άνοιξε το σκορ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, όμως η Λάτσιο δεν άργησε να απαντήσει και μόλις 8 λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 34′ απάντησε με τον Φρανσέσκο Ατσέρμπι. Και στα δυο ματς ωστόσο έκαναν δυο μεγάλες γκάφες οι γκολκίπερ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημιχρονο πίεσαν και οι δυο για τη νίκη με τη Ρόμα να έχει αρκετές ευκαιρίες από την πλευρά της. Παράλληλα το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο σκληρό, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να μοιράσει πέντε κάρτες. Τελικά το σκορ έμεινε στο 1-1, οι δυο μοιράστηκαν βαθμούς και πλέον η Γιουβέντους με νίκη ξεφεύγει κι άλλο για τον τίτλο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024