Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ούμπιδες: «Αισθάνομαι πως δεν υπήρχαμε στο γήπεδο»

Ούμπιδες: «Αισθάνομαι πως δεν υπήρχαμε στο γήπεδο»

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες στις δηλώσεις του τόνισε ότι αισθανόταν ότι ο Ατρόμητος δεν υπήρχε στο γήπεδο.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 1-0 και η εικόνα των Περιστεριωτών ήταν πάρα πολύ κακή.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του αρχηγού του Ατρομήτου, Χαβιέρ Ούμπιδες, ο οποίος τόνισε ότι αισθανόταν πως η ομάδα του δεν υπήρχε στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Χαβιέρ Ούμπιδες:

«Μας πονάει πολύ αυτό το αποτέλεσμα, αλλά είναι δίκαιο που κέρδισε ο Πανιώνιος, εμείς δεν κάναμε τίποτα, είχαμε πολύ κακή εικόνα, είναι ντροπή για εμάς αλλά τι να κάνουμε… Συνεχίζουμε, αύριο σηκώνουμε το κεφάλι».

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι: «Από το πρώτο λεπτό δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάθε μονομαχία την κέρδισε ο Πανιώνιος. Μέσα στο γήπεδο αισθάνομαι πως δεν υπήρχαμε! Δεν κάναμε τίποτα, ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση. Δεν κάναμε τίποτα! Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, τι να κάνουμε».

Για το πόσο δύσκολα είναι πλέον τα πράγματα: «Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είπαμε πως σήμερα ήταν τελευταία ευκαιρία για να είμαστε στα πλέι οφ. Νομίζω πως αυτή η ήττα δυσκολεύει πολύ τον στόχο που έχουμε. Είναι πολύ δύσκολο, δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά είναι πολύ δύσκολο.

Στόχος μας είναι να είμαστε στην εξάδα, αλλά ξέρουμε τι παιχνίδια έχουμε μπροστά μας και σήμερα αν κερδίζαμε θα ήμασταν μια χαρά, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, τέλειωσε το παιχνίδι, δεν παίξαμε καλά, δεν κάναμε τίποτα. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας για να αλλάξουμε γρήγορα την εικόνα».

Για το τι περιμένει από την ομάδα του στη συνέχεια: «Αυτό που θέλω και περιμένω από τον Ατρόμητο να παίξει με την καρδιά! Αυτό είναι, αν παίξουμε με την καρδιά μας, μετά το παιχνίδι μπορεί να το κερδίσουμε, μπορεί να το χάσουμε, αλλά αυτή η εικόνα που είχαμε σήμερα δεν επιτρέπεται. Μακάρι αυτή την εβδομάδα να αλλάξουν κάποια πράγματα για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024