Καιρός: Λιγότερες οι αναμενόμενες βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα
Η τροχιά του αφρικανικού βαρομετρικού χαμηλού είναι νοτιότερη των αρχικών εκτιμήσεων, με αποτέλεσμα οι ισχυρότερες βροχοπτώσεις να αναμένονται πάνω από το Λιβυκό Πέλαγος και όχι σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, σήμερα τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο, οι οποίες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Την Πέμπτη βροχές θα σημειωθούν κυρίως στην Εύβοια, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ στις δύο τελευταίες περιοχές θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο, σήμερα και αύριο, θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάνουν κατά τόπους τα οκτώ μποφόρ.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας