Η Αρμάνι γνώρισε την ήττα από την Καντού με 89-83 και το κλίμα στην ιταλική ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (09/01. 21:45)
Μάλιστα, ο φόργουορντ της Αρμάνι, Βλάντιμιρ Μίτσοφ, καταφέρθηκε κατά κάποιων συμπαικτών του μετά τη λήξη του αγώνα.
Χαρακτηριστικά ο Σέρβος φόργουορντ τόνισε: «μερικοί παίκτες έκαναν ζημιά στην ομάδα σήμερα. Η κατάσταση είναι στάσιμη και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Μερικοί παίκτες πρέπει να ξυπνήσουν και να μας βοηθήσουν περισσότερο».
Vlado Micov after Milano's home loss in derby against Cantù: "Some players were detrimental to the team today. The situation is static, we can't keep playing like this. Some players need to wake up and helping us more" (via @straordiMario93 )
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.