Κάθε αγώνας, ο οποίος τελειώνει με 30 πόντους διαφορά (81-51) έχει ενδιαφέρον, αλλά για τον Γιώργο Παντελάκη και τα κορίτσια του ήταν… άλλη μια μέρα στη δουλειά.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός έχει νικήσει (και μάλιστα με τεράστιες διαφορές τα τελευταία χρόνια) τις 11 τελευταίες φορές που συνάντησε τον Παναθηναϊκό. Το ότι αυτή τη φορά συναντήθηκαν στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, απλά άλλαξε τον τόπο, όχι τη διαδικασία.
Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καταιγιστικές από την αρχή ως το τέλος και ειδικά στην τελευταία περίοδο «εξαφάνισαν» τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, οι οποίες πέτυχαν όλους κι όλους πέντε πόντους σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Η Γκρέιβς ήταν ασταμάτητη, η Σπυριδοπούλου ήταν εξαιρετική από την περιφέρεια, ο κόουτς του Ολυμπιακού πήρε πράγματα από αρκετές παίκτριες, τη στιγμή που απέναντι μόνο η Ριντ αποτελούσε απειλή και δευτερευόντως η Καλαμπάκου. Δεν έφταναν όμως για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αντισταθεί, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ