Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση στα social media για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βάλλει κατά πάντων.
Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού τονίζουν με την ανακοίνωσή τους πως, αν συνεχιστεί αυτή η μεταχείριση στους ερυθρόλευκους, το φετινό πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει.
Αναλυτικά το μήνυμα:
Λίγο πριν το 2020, και στην Ελλάδα ζούμε ακόμα τον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα που έχουν επιβάλει Ρώσοι μαφιόζοι και τα τσιράκια τους.
Έχετε ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο και κανείς δεν νοιάζεται.
Την Κυριακή σε ένα άδειο γήπεδο, με εντολή του πρώην φυλακόβιου, νυν μεταφραστή, και αιωνίως καραγκιόζη και απατεώνα Μπέου, είδαμε ακόμα ένα έγκλημα.
Και το έγκλημα δεν είναι ένα σημαιάκι που θα σηκωθεί λάθος. Αυτό όλος ο κόσμος το καταλαβαίνει.
Το έγκλημα είναι ο ΜΟΥΛΟΣ που το βλέπει και το ξαναβλέπει στο VAR και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ σύμφωνα με τις εντολές που έχει πάρει από τα πραγματικά αφεντικά του.
Λοιπόν όσο υπάρχουν Ευαγγέλου και λοιπή σαβούρα στο χώρο του ποδοσφαίρου , υποσχόμαστε πως εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα γίνουμε ο εφιάλτης σας. Θα είμαστε αυτοί που θα μπαίνουμε εμπόδιο στις βρωμιές σας και στο πόλεμο που κάνετε απέναντι μας!
Δε σέβεστε τον κόσμο της μοναδικής Ελληνικής ομάδας με συνεχή Ευρωπαϊκή παρουσία.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
Από εδώ και πέρα θα μας βρίσκετε μπροστά σας συνεχώς. Θα δίνουμε το παρών σε όλα τα γήπεδα στα οποία έχουν πάει φέτος φιλοξενούμενοι. Διαχωρισμούς και επιλεκτικές απαγορεύσεις δεν δεχόμαστε.
Αν συνεχίσετε έτσι, το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!