Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας οικολόγος πρόεδρος

Ένας οικολόγος πρόεδρος

Αντικαθιστά τα ρυπογόνα βουλευτικά αυτοκίνητα με αυτοκίνητα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, προκηρύσσει διαγωνισμό (που εκκρεμούσε από το 2009) για την ενεργειακή αναβάθμιση του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ

Αντικαθιστά τα ρυπογόνα βουλευτικά αυτοκίνητα με αυτοκίνητα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, προκηρύσσει διαγωνισμό (που εκκρεμούσε από το 2009) για την ενεργειακή αναβάθμιση του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ.

Έτσι αλλάζει 191 κουφώματα εξωτερικού χώρου, μειώνει κατά 30% την κατανάλωση ενέργειας με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του θείου και εισάγει ενεργειακά συστήματα ψύξης και θέρμανσης.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», όλα αυτά γίνονται ταχύτατα από τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα αμέσως μετά την ψήφιση του νέου κανονισμού της Βουλής. Tέλος, τον Γενάρη θα χορηγήσει σε όλους τους βουλευτές από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, αξίας 1.500 ευρώ.

«Το κρασί ήταν άδικος φόρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε οινοπαραγωγούς σε οινοποιείο στην Ημαθία και υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα επιστραφεί ο προπληρωμένος ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης το τελευταίο διάστημα υπέγραψε σημαντικές συμφωνίες. Με τις ΗΠΑ: για την αποφυγή δασμών σε λάδι και βρώσιμες ελιές. Με την Κίνα: για εξαγωγή κρόκου και ακτινιδίων. Και με τη συμφωνία ΕΕ- Κίνας: προϊόντα ΠΟΠ, που περιλαμβάνουν φέτα, ούζο, μαστίχα Χίου, ελιές Καλαμών, κρασιά Σάμου κ.λπ.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024