Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρης – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

Αρης – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

Με κορυφαίους και σκόρερ τους Μανσίνι και Μαρτίνες ο Άρης κέρδισε με 2-0 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Άρης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε με 2-0 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μίχαελ Ένινγκ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη διάθεση και το πάθος που έδειξαν παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Κορυφαίοι και σκόρερ για τον Άρη ήταν οι Μανσίνι και Μαρτίνες,  ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Τόνσο και Λαρσον.

Ενδεκάδα με αλλαγές

Ο Μίχαελ Ένινγκ παρέταξε μια ενδεκάδα αποτελούμενη από παίκτες που δεν είχαν μεγάλο   χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, αλλά και ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων.

Ο Τσιλιγγίρης ήταν τερματοφύλακας, ο Μαρμαρίδης κάλυψε το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής,ο Μενέντεθ το αριστερό, ενώ Δεληζήσης και Σόουζα ήταν το κεντρικό δίδυμο.Οι Μπα και Μπακούτσης αγωνίστηκαν στα αμυντικά χαφ, ο Μαρτίνες δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Τόνσο πίσω από τον Λαρσον που ξεκίνησε στη κορυφή της επίθεσης.

Γκολ με άρωμα Αργεντινής

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και πήρε απο τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού καθώς οι Τόνσο,  Μαρτίνες,  Λαρσον και Μανσίνι ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι.

Ειδικά ο τελευταίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των Βούλγαρων,  που χρησιμοποίησαν πολλές φορές σκληρά μαρκαρίσματα για να σταματήσουν τους γηπεδούχους. Στο 19ο λεπτό ο Άρης άνοιξε το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ.

Ο Μαρτίνες έκανε τη σέντρα απο αριστερά και ο Μανσίνι με σουτ στη κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Άρης διπλασίασε τα τέρματα του στο 37′ με κοντινή προβολή του Τόνσο μετά από γύρισμα του Λάρσον.

Δοκιμές από τον Ένινγκ

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε κοντά σε ένα τρίτο γκολ με δυο δυνατά σουτ του Μαρτίνες στα πρώτα λεπτά και ένα πλασέ του Μανσίνι στο 67′, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μαρτίνες.

Ο Ένινγκ είχε την ευκαιρία να κάνει και αρκετές δοκιμές, με τον Ρόουζ να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Στις καθυστερήσεις ο Μανσίνι ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και ο Ιντέγε πέρασε στη θέση του.

ΑΡΗΣ(Μ.Ένινγκ): Τσιλιγγίρης (46′ Παρίσης), Μπακούτσης (80′ Ρόουζ), Μενέντεθ (70′ Σάσα), Σόουζα, Δεληζήσης (57′ Μπαγκαλιάνης), Μπα (46′ Διαμαντόπουλος), Μαρμαρίδης (70′ Σενκέργκης), Μανσίνι (90′ Ιντέγε), Τόνσο, Μαρτίνες, Λάρσον

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ: (Μ. Κρούσιτς): Σοτίροβ, Γκάλαμποβ, Αμπεντόσα, Τέλες, Τόμας, Πίντο, Τιάγκο, Αλί, Κάρεϊ, Σόλομον, Ντα Σίλβα (Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:Σαλαμάνοφ, Νταβίντοφ, Σμολένσκι, Μπούτσκοφ, Βατ, Τσένοφ, Γιορντάνοφ, Ιβάνοφ).

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024