Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, και σοτάρουμε τα μανιτάρια για περίπου 3 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα γύρω στα 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα φιστίκια και μετά από λίγο το μπαλσάμικο. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε. Σερβίρονται ζεστά, πασπαλισμένα με το τριμμένο κεφαλοτύρι.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.