Η Μέγκι Ντρίο «σφάζει» με τις δηλώσεις της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

View this post on Instagram

💋

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Οι πρώτες δηλώσεις της

Συγκεκριμένα, είπε: «Εγώ, έχω να πω ότι δεν μου άρεσε πάρα πολύ και ειδικά… το ύφος των κριτών! Ειδικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Εμείς, πέρυσι δεν είχαμε καμία ιδιαίτερη σχέση με τους κριτές. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είναι περισσότερο ριάλιτι από ότι show μόδας. Από τα κορίτσια που είδα, δυο ήταν αυτά που μου άρεσαν…. η Σουζάνα και η Χαρά Παππά», είχε πει πρόσφατα η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλεσε «κακιά» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ παράλληλα θεωρεί ότι την έχει ψωνίσει.

View this post on Instagram

Cards on the table ♦️

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

«Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά»

«Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά», ανέφερε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

https://www.instagram.com/p/B4hRXrXlVBl/

«Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή»

«Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει και που κουβαλάει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Πέρσι μαζί μας έβαζε τον εαυτό της εκεί που ήταν και αυτή πριν γίνει αυτό που έχει γίνει, ενώ φέτος τη βλέπω πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή», ανέφερε στο τέλος η Μέγκι Ντρίο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο