Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, για την 4η αγωνιστική του Champions League, έκανε το απόγευμα της Τρίτης στην Αλιάνζ Αρένα ο Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Κώστας Τσιμίκας στη συνέντευξη Τύπου, δεν έχουν να φοβηθούν κάτι απέναντι στους Βαυαρούς και θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του προφίλ της στο Facebook έδωσε δυνατότητα στους οπαδούς της να παρακολουθήσουν βίντεο την προπόνηση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο γήπεδο της Μπάγερν.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.