Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία στην Αλιάνζ Αρένα»

Μαρτίνς: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία στην Αλιάνζ Αρένα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν περίσσια αυτοπεποίθηση και ότι θέλουν να γράψουν ιστορία στην Αλιάνζ Αρένα αύριο (6/11, 19:55) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Πανέτοιμοι για τη σπουδαία «μάχη» με την Μπάγερν Μονάχου αύριο (6/11, 19:55) είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» επιθυμούν να γράψουν ιστορία στην Αλιάνζ Αρένα και να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους. Επίσης, ανέφερε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει την ίδια εικόνα με τους Βαυαρούς όπως στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους μέσα στο Μόναχο.

Επιπλέον, ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή της Μπάγερν και πώς θα την επηρεάσει αυτή η εξέλιξη και αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές αύριο όπως και με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για το πώς περιμένει την Μπάγερν μετά την αλλαγή προπονητή: «Δεν περιμένουμε να γίνουν πολλές αλλαγές. Ο νέος προπονητής δεν είχε πολύ χρόνο για να κάνει μεγάλες αλλαγές. Η φιλοσοφία της Μπάγερν θα μείνει ίδια.

Ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές, κυρίως σε πρόσωπα. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη δεδομένη στιγμή ποιος θα χρησιμοποιηθεί από την Μπάγερν, αλλά ξέρουμε ότι θα έχει την ίδια επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι της, ως συνήθως».

Για το αν είναι ευχαριστημένοι στον Ολυμπιακό από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και τι πρέπει να γίνει στο Μόναχο για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσαμε. Αυτό που νιώσαμε είναι μια πληρότητα, γιατί ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Πρέπει να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο.

Να είμαστε το ίδιο καλοί, καθώς παίζουμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το ματς είναι σίγουρα διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο στο Καραϊσκάκη, καθώς είναι εκτός έδρας, η Μπάγερν άλλαξε προπονητή και έχει πληγωμένο εγωισμό. Θα θέλει να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται στις νίκες. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί όπως στο πρώτο παιχνίδι».

Για την αυτοπεποίθηση που έχουν όλοι στην ομάδα και για το γεγονός ότι θέλουν να γράψουν ιστορία στην Αλιάνζ Αρένα: «Αν δεν νιώθουμε εμείς αυτοπεποίθηση και δεν πιστεύουμε στον εαυτό μας ποιος θα το κάνει;

Αν η ομάδα και οι παίκτες δεν νιώθουν αυτοπεποίθηση δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος για εμάς. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε τεράστιες φιλοδοξίες. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία μέσα στην Αλιάνζ Αρένα.

Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Να έχουμε οργάνωση, να παίξουμε με ψυχή, να έχουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας καλές στιγμές. Να έχουμε την ίδια εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι που έγινε στο Καραϊσκάκη».

Για το γεγονός ότι έκανε αλλαγές στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές και στο ματς με την Μπάγερν: «Πιστεύω πάρα πολύ στην ποιότητα της ομάδας μας. Στην ποιότητα του ρόστερ μας.

Όποιος παίκτης βρίσκεται στην ομάδα έχει μεγάλη αξία. Το κριτήριο είναι πάντα να επιλέγω τους κατάλληλους παίκτες που πιστεύω ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο εκάστοτε παιχνίδι. Θα μπορούσα να σας πω από τώρα την 11άδα, αλλά δεν θα το κάνω.

Είναι πράγματα που συζητιούνται μεταξύ μας. Εχουμε σχέση εμπιστοσύνης στα αποδυτήρια και έχουν ένα πάρα πολύ υγειές περιβάλλον. Δεν θέλω να χάσω την υγεία που υπάρχει μέσα στην ομάδα μας».

Για τον Βαλμπουενά: «Είναι πολύ πιθανό να είναι μέρος του παιχνιδιού. Η κατάστασή του είναι πάρα πολύ καλή. Στην Ξάνθη δεν έπαιξε από την αρχή, γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά για να μας βοηθήσει. Άλλωστε είναι πολύ καλός στα στημένα και μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι μας. Πιστεύαμε ότι μπορούσε να μας βοηθήσει. Τώρα πλέον όμως είναι πολύ καλά, όσον αφορά στην κατάστασή του. Είναι πολύ καλά σε θέμα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024