«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει στην ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Όπως έγινε γνωστό, στην «Ένωση» υπάρχει έντονη ανησυχία για την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος υπέστη κάκωση γαστροκνημίας στο αριστερό του πόδι και πλέον η παρουσία του στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» παραμένει αμφίβολη.
Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» έκανε θεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Στο σύλλογο, πάντως, ευελπιστούν πως ο 28χρονος θα καταφέρει να ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ώστε να είναι έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (27/10) απέναντι στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.
Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Μπάρκα για την επικείμενη αναμέτρηση, ο οποίος παραμένει εκτός με κάταγμα στον αντίχειρα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.