Σε πολλά ταμπλό παίζει μπάλα ο Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ.
Μετά τη χθεσινή ομιλία του στους παίκτες, κατά την οποία έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου σχετικά με θέματα πειθαρχίας, αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς, αναμένεται να «τρέξει» εκ νέου τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Ο σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα κάνει μια σειρά ταξιδιών στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει παίκτες που τον ενδιαφέρουν και να έχει έτοιμες τις προτάσεις του ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με την Sportime μάλιστα, ο Ίβιτς, ακόμα και όταν βρίσκεται στην Αθήνα, μιλάει συνεχώς στο κινητό με μάνατζερ και δικούς του ανθρώπους για τα μεταγραφικά.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η επιλογή του Ιβανίσεβιτς, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τον Τσιτσιπά, αποδείχθηκε λανθασμένη, γιατί τελικά ο Στέφανος πίστεψε περισσότερο στον Γκόραν από ότι ο Κροάτης προπονητής στον Ελληνα τενίστα.
LIVE: Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.