Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Ο Κωστένογλου σκέφτεται να επαναφέρει τον Βέρντε

ΑΕΚ : Ο Κωστένογλου σκέφτεται να επαναφέρει τον Βέρντε

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου προσανατολίζεται στην αλλαγή του σχηματισμού στο ματς με τον Βόλο (20/10, 19:30), με τον Ντανιέλε Βέρντε, να έχει προβάδισμα για το δεξί «φτερό» της επίθεσης

Η ΑΕΚ, έπειτα από δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα, φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη (20/10, 19:30).

Μία νίκη που αποτελεί μονόδρομο για την «Ένωση» προκειμένου να μην χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Ο Νίκος Κωστένογλου προσανατολίζεται στην αλλαγή του σχηματισμού που χρησιμοποιεί έως τώρα (3-5-2), «γυρίζοντας» το σύστημα σε 4-2-3-1.

Σε περίπτωση που ο Έλληνας τεχνικός τελικά παρατάξει με αυτόν τον σχηματισμό την «Ένωση», θέση βασικού στο δεξί «φτερό» της άμυνας θα διεκδικήσουν οι Βέρντε με τον Ντέλετιτς.

Ο Ναπολιτάνος εξτρέμ, όμως, μέχρι στιγμής έχει το προβάδισμα, επιστρέφοντας στην βασική ενδεκάδα έπειτα από το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αριστερά θα μετατοπισθεί ο Μάνταλος που τα πήγε εξαιρετικά εκεί με την Εθνική, ενώ οι Λιβάγια-Ολιβέιρα θα συνθέσουν το δίδυμο της επίθεσης, με τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας να δείχνουν ανοικτές.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου (ελλείψει Βράνιες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση) ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι υπόλοιπες θέσεις, με τις επόμενες προπονήσεις να είναι καθοριστικές.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024