ΛεΜπρόν : «Δεν είμαι πολιτικός, ήξερα πως θα με χτυπήσουν»
O ΛεΜπρόν Τζέιμς τόνισε ότι δεν ασχολείται ξανά με όσα έγιναν στην Κίνα και εφεξής θα συγκεντρωθεί στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τους Λέικερς
Τον τελευταίο καιρό το ΝΒΑ έχει επηρεαστεί έντονα από όσα είπε ο Ντάριλ Μόρεϊ σχετικά με την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι βαρύ.
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με μια ανάρτηση χθες πήγε να διορθώσει κάπως τα πράγματα, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως τα έκανε χειρότερα, με εκατοντάδες πολίτες του Χονγκ Κονγκ να διαδηλώνουν κατά του Βασιλιά και των όσων είπε και να καίνε τις φανέλες του.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο ΛεΜπρόν αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από την κόντρα που έχει ξεσπάσει και πλήττει οικονομικά τη λίγκα.
Συγκεκριμένα, ο Βασιλιάς τόνισε ότι δεν είναι πολιτικός και πως δεν θα ξαναμιλήσει για την Κίνα, αλλά πλέον θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με τον στόχο του πρωταθλήματος με τους Λέικερς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είχα αίσθηση του τι θα σκεφτούν για μένα όταν τα είπα. Ήξερα πως θα με… χτυπήσουν.
Ανέφερα τις σκέψεις από αυτά που έζησα στην Κίνα. Θέλω να είμαι ο αρχηγός των Λέικερς και να προσπαθήσουμε να πάρουμε πρωτάθλημα.. Αυτός είναι ο στόχος μου.
Έκανα το tweet για να εξηγήσω στους ανθρώπους που δεν κατάλαβαν τι έγινε. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για Κίνα.
Δεν θα κλέψω τους συμπαίκτες μου, κάνοντας κάτι που δεν θα μας ωφελήσει.
Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πρωτάθλημα. Δεν είμαστε πολιτικοί.
Είναι τεράστιο πολιτικό θέμα. Είμαστε ηγέτες που πρέπει να βγαίνουμε μπροστά πολλές φορές».
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- «Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2023»
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442