Η γνωστή booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή!

Η σχέση της με την Ζενεβιέβ

«Η Ζενεβιέβ πολλές φορές είναι το άλλο μου μισό και κάποιες άλλες θέλω να τη σκοτώσω! Ή θα γελάμε πάρα πολύ ή θα θέλω να την πιάσω από τον λαιμό να την πνίξω» ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως οι εντάσεις μεταξύ τους είναι πραγματικές και όχι ρόλος και συμπλήρωσε: «Έχουμε χαρακτηριστικά που δεν κολλάει η μια με την άλλη με τίποτα. Εκείνη είναι πιο Ανδρούτσος εγώ είμαι λίγο πιο comme il faut και όλο αυτό το πράγμα δημιουργεί μια ένταση».

Το φλερτ και η δημοσιότητα

«Δεν με έχει επηρεάσει καθόλου η δημοσιότητα. Δεν κάνω κοινωνικές εξόδους, δεν βγαίνω τα βράδια, δεν βλέπω τηλεόραση, διαβάζω βιβλία, βλέπω πολλές ταινίες και κάθομαι στον καναπέ μου. Δεν με έχει επηρεάσει καθόλου! Όποιον τον επηρεάζει η τηλεόραση σε επίπεδο να ανεβαίνει στη σκούπα και να νομίζει ότι κάτι φοβερό συμβαίνει, κάνει λάθος. Είμαστε σημεία των καιρών όλοι οι άνθρωποι» δήλωσε κατηγορηματικά.

Όσο για το αν δέχεται περισσότερα μηνύματα από άντρες ή γυναίκες, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως το μεγαλύτερο ποσοστό είναι γυναίκες που της στέλνουν μηνύματα αγάπης και έχουν την ανάγκη να μιλήσουν.

Τα ροζ μηνύματα

«Οι άντρες μου στέλνουν μηνύματα διάφορα, περίεργα. Είμαι «κέρβερος» κάνω delete, δημοκρατία έχουμε, το Instagram είναι για όλους και ο καθένας μπορεί να στείλει ένα μήνυμα και ο άλλος είτε να απαντήσει είτε να το διαγράψει. Θα έλεγα πως είναι καλύτερο οι άντρες να επικεντρωθούν με τις γυναίκες που έχουν στα σπίτια τους. Ή αν είναι μόνοι τους να βρουν μια κοπέλα έξω και να της στέλνουν τα μηνύματα που στέλνουν σε εμένα ή σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα».

Η προσωπική της ζωή

Παραδέχθηκε τέλος και τη σχέση της με τον Τόλη Κώτση σχολιάζοντας πως είναι πολύ δύσκολο οι άντρες που της στέλνουν αντίστοιχα μηνύματα να σεβαστούν την προσωπική της ζωή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο