Η ήττα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής από την Παρτιζάν με 2-0 προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό του Ερυθρού Αστέρα, με τη διοίκηση των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου να επιβάλλει πρόστιμο σε κάθε ποδοσφαιριστή ύψους 5.000 ευρώ.
Λίγα 24ώρα πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα τιμώρησε τους παίκτες της ομάδας με χρηματικό πρόστιμο για την κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι με την Παρτιζάν και την εύκολη ήττα με 2-0.
Μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε, παρότι χθες ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 την Βοζντόβατς και έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την Μπάτσκα Τόπολα με 21 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.
Όσον αφορά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η αναμέτρηση στο Βελιγράδι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 22:00. Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League η ομάδα του Μιλόγεβιτς ηττήθηκε με 3-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.