Χρ. Κολώνας στο One Channel: Τι σηματοδοτεί η έκθεση του ορκωτού λογιστή για τη ΔΕΗ
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» επεσήμανε ότι η έκθεση του ορκωτού λογιστή δείχνει ότι τα μέτρα που ελήφθησαν είναι καταλυτικά για την σωτηρία και την πορεία της εταιρείας
Τα αποτελέσματα της έκθεσης του ορκωτού λογιστή για τη ΔΕΗ σχολίασε στο κεντρικό δελτίο του One Channel, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Χρήστος Κολώνας.
«Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2019 δείχνει ότι η εταιρεία πήγαινε στα βράχια. Μια εταιρεία με τζίρο 2,3 δισ. ευρώ στο α΄εξάμηνο είχε λειτουργικά κέρδη μόνο 9,3 εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά πριν αναλάβει η νέα κυβέρνηση και ληφθούν τα μέτρα διάσωσης» σημείωσε σχετικά.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος επεσήμανε ότι η έκθεση του ορκωτού λογιστή δείχνει ότι τα μέτρα που ελήφθησαν είναι καταλυτικά για την σωτηρία και την πορεία της εταιρείας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας