Η δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα υπέρογκα ποσά που έπαιρνε στο παρελθόν στις χρυσές εποχές της τηλεόρασης αλλά και στην νέα συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή.
«Οι παραγωγοί του Μάρκου Σεφερλή μου είπαν πως περίμεναν ότι θα τους κλείσω το τηλέφωνο. Τους είπα ότι κακώς το περίμεναν, γιατί εγώ ήθελα χρόνια να δουλέψω με τον Μάρκο. Μπορεί να διαφωνώ σε κάτι μαζί του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να υποκλιθώ στο ταλέντο του», είπε χαρακτηριστικά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας