Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο «στραβοπάτημα» για την Ατλέτικο (0-0)

Νέο «στραβοπάτημα» για την Ατλέτικο (0-0)

Μετά την ήττα από την Σοσιεδάδ και την ισοπαλία κόντρα στην Γιουβέντους, η Ατλέτικο Μαδρίτης απέτυχε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Θέλτα (0-0) και «κλώτσησε» το αήττητο των τριών πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα.

Μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Χετάφε, Λεγκανές και Εϊμπάρ η Ατλέτικο έχει χάσει τον δρόμο της και το ένα αγωνιστικό χαστούκι διαδέχεται το άλλο.

Λίγες ημέρες μετά την αγχωτική ισοπαλία κόντρα στην Γιουβέντους (2-2), στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, οι Ροχιμπλάνκος δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Θέλτα (0-0) χάνοντας κι άλλο έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος (θυμίζουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν από την Ρεάλ Σοσιεδάδ).

Η Ατλέτι δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα σε μια πολύ διαβασμένη Θέλτα, η οποία ήρθε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας με σκοπό να μην χάσει. Και τα κατάφερε. Από την άλλη όμως, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, βρίσκεται σε μίνι κρίση, αφού για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος αδυνατεί να βάλει την μπάλα στο πλεχτό, στραβοπατώντας και κόντρα στην ομάδα του Βίγο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε, Χιμένες, Λόντι, Τρίπιερ, Ερέρα (60′ Παρτέι), Κόκε, Σαούλ, Κορέα (60′ Βιτόλο), Ζοάο Φέλιξ (69′ Μοράτα), Ντιέγκο Κόστα

Θέλτα (Φραν Εσκριμπά): Ρουμπέν, Αραούχο, Μάγιο, Ολάσα, Αΐντο, Γιοκουσλού (66′ Ντιόπ), Ραφίνια, Ντένις Σουάρεθ (73′ Μέντεθ), Λομπότκα, Ασπας, Μίνα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024