Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περπέρογλου: «Στην Εθνική οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν παίζουν»

Περπέρογλου: «Στην Εθνική οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν παίζουν»

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε ότι λείπει ο χαρακτήρας από την Εθνική τα τελευταία χρόνια, ενώ σχολίασε και την κουβέντα που γίνεται πάντοτε για όσους επιλέγουν να απουσιάσουν.

Η αποτυχία της Εθνικής Ελλάδος στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, οφείλεται σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου, στην έλλειψη χαρακτήρα, με τον πρώην Ερυθρόλευκο φόργουορντ να σχολιάζει και την κουβέντα που γίνεται για τους παίκτες που απουσιάζουν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Έλληνας άσος του Ερυθρού Αστέρα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «talkbasket.net» και στάθηκε στην πίεση που υπήρχε για ένα μετάλλιο, ενώ τόνισε ότι οι επιλογές που έκανε ο ομοσπονδιακός μας κόουτς, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ήταν οι καλύτερες δυνατές.

Ερωτηθείς για το αν έχει αποσυρθεί οριστικά από την Εθνική, ο Περπέρογλου δήλωσε ότι όσοι απουσιάζουν από την αποστολή της «γαλανόλευκης» καταλήγουν να θεωρούνται οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας!

«Στην Εθνική Ομάδα, οι καλύτεροι παίκτες είναι πάντα αυτοί που δεν παίζουν. Τα παιδιά που ταξίδεψαν στην Κίνα ήταν οι καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε κάποιος να κάνει, με την εξαίρεση κάποιων παικτών που δεν θέλησαν να ενισχύσουν. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να μιλά κανείς για εκείνους που απουσίαζαν.

Σίγουρα, υπήρχαν υψηλές προσδοκίες, όπως και η πίεση για ένα μετάλλιο. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η ομάδα δείχνει ότι της λείπει ο χαρακτήρας», δήλωσε συγκεκριμένα.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024