Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Ολλανδό Κέλβιν Μέιναρντ, που είχε αγωνιστεί σε Μπέρτον, Άντβερπ και πολλές ακόμα ομάδες
Ο Κέλβιν «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών, καθώς δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν, την ώρα που εκείνος οδηγούσε αυτοκίνητο στο Άμστερνταμ.
Ο Μέιναρντ δεν άφησε την τελευταία του πνοή εκείνη, καθώς κατάφερε να οδηγήσει λίγο ακόμα και να φτάσει σε σταθμό της πυροσβεστικής. Εκεί οι άνθρωποι όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι διότι ήταν πλέον αργά.
Τα ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μέιναρντ πιθανότατα να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.
Ο Ολλανδός στόπερ είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Μπέρτον και είχε κατακτήσει με την αγγλική ομάδα τη League Two, ενώ ο σύλλογος κατάφερε να φτάσει μέχρι την Championship.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.