Σπ. Καρανικόλας στο One Channel: Το ΠΑΣΟΚ θα προστατέψει τα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα
Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Καρανικόλας. Αρχικά, ο κ. Καρανικόλας μίλησε για τις αφίσες που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής οι οποίες έγραφαν «η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντί της μέσα κι έξω από τη Βουλή» και στη συνέχεια αποσύρθηκαν.
Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Καρανικόλας. Αρχικά, ο κ. Καρανικόλας μίλησε για τις αφίσες που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής οι οποίες έγραφαν «η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντί της μέσα κι έξω από τη Βουλή» και στη συνέχεια αποσύρθηκαν.
«Δεν είναι της δικής μου αισθητικής. Ήταν εσφαλμένη επιλογή. Ωστόσο η ουσία παραμένει. ΤΟ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να διασφαλίσει την προστασία θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων» σχολίασε. «Το κόμμα χαρακτηρίζεται από τις προτάσεις και τις θέσεις του. Και όχι από ένα εικαστικό γράφημα» είπε και πρόσθεσε πως «είμαστε προ των πυλών για καταστρατήγηση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων», σχετικά με κάποιες διατάξεις του Αναπτυξιακού Πολυνομοσχεδίου.
Για τα πρωτογενή πλεονάσματα, αναφέρθηκε πρώτα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια στη Νέα Δημοκρατία. «Ψεύτες και αναξιόπιστοι τόσο ως κυβέρνηση όσο και ως αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα έλεγε ο κ. Τσίπρας από την Ιταλία για το θέμα, άλλα ο κ. Τσακαλώτος που διαπραγματεύτηκε το θέμα. Τα πρωτογενή πλεονάσματα είναι θηλιά που έβαλε ο Τσίπρας στον λαιμό του ελληνικού λαού για πολλά χρόνια» υποστήριξε.
«Η συγκυρία ευνοεί τη διαπραγμάτευση των πρωτογενών πλεονασμάτων τώρα. Λάθος η τακτική της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πέραν των άλλων, η κυβέρνηση έχει τη στήριξη της αντιπολίτευσης στο θέμα. Πρέπει να θέσει άμεσα το αίτημα για μείωση των πλεονασμάτων» συμπλήρωσε σχετικά. Τέλος μίλησε για την υπόθεση Novartis.
«Εάν επαληθευτούν αυτά που είπε ο κ. Αγγελής θα μιλάμε για το πρωτοφανές από συστάσεως του ελληνικού κράτος παραδικαστικό κύκλωμα, στο οποίο εμπλέκεται κυβερνητικό στέλεχος, εάν όχι και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός. Πρέπει να έρθουν όλα στο φως. Δεν είναι θέμα υπεράσπισης του Λοβέρδου ή του Γεωργιάδη, αλλά προστασίας των δημοκρατικών θεσμών που επλήγησαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια».
Πηγή: onetv.gr
- Βασίλης Καρράς: Παίκτης από reality της Βουλγαρίας τον ενσαρκώνει και αποθεώνεται
- Χάρης Δούκας: «Βασικός στόχος του ΠΑΣΟΚ να φύγει η ΝΔ – Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ των υποκλοπών»
- Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία
- Εθνική Ελλάδας: Ο Ιταλός Κίφι σφυρίζει το φιλικό με την Παραγουάη
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με Τασούλα, Ανδρέα και Καραϊσκάκη το νέο βίντεο για το συνέδριο
- Δική Τεμπών: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του μοναδικού επιζώντος από το πρώτο βαγόνι
- Κατώτατος μισθός: Η «νάρκη» πριν η κυβέρνηση «πατήσει το κουμπί» της αύξησης
- Πώς η ανατροφή του σκύλου διαμορφώνει το ταμπεραμέντο του;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442