Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάντοξ Τζολί Πιτ: Τι αποκάλυψε για τη σχέση με τον πατέρα του

Μάντοξ Τζολί Πιτ: Τι αποκάλυψε για τη σχέση με τον πατέρα του

Ο νεαρός αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και θα σπουδάσει το πανεπιστήμιο Yonsei της Νότιας Κορέας

O μεγαλύτερος γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπράντ Πιτ, Μάντοξ, είναι πια ένας ενήλικας και πρόσφατα ξεκίνησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο.

Ο νεαρός αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και θα σπουδάσει το πανεπιστήμιο Yonsei της Νότιας Κορέας.

Η αγαπημένη του μητέρα ήταν όπως πάντα δίπλα του και τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια παρόλο που όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί σε εκείνη.

Σε αυτή την νέα του αρχή βρήκαν την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι να τον ρωτήσουν για τη σχέση του με τον μπαμπά του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες δεν έχουν καμία επικοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Βίαιο περιστατικό

Πριν από τρία χρόνια πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα τσακωμό κατά τη διάρκειας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο. Πηγές ανέφεραν  ότι σε μια πτήση της οικογένειας ο Πιτ με το γιο ήρθαν σχεδόν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού της Τζολί με τον Πιτ, ο τελευταίος επιτέθηκε άγρια στον γιο του. Αιτία ήταν η προσπάθεια του μικρού, 15 ετών τότε, να υπερασπιστεί τη μητέρα του.

Ο διάσημος ηθοποιός απώθησε βίαια τον Μάντοξ και από η σχέση τους είναι τεταμένη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μάντοξ είναι το μόνο παιδί της οικογένειας που δεν πηγαίνει στις προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Πιτ.

Στην ερώτηση για το ενδεχόμενο να τον επισκέπτεται στη Νότια Κορέα ο μπαμπάς του ο νεαρός απάντησε: «Δεν μπορώ να ξέρω αν θα έρθει ή όχι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει».

Εκτός από τη σχέση του με τον Πιτ ο Μάντοξ ρωτήθηκε και για τα πέντε αδέρφια του. Τα παιδιά είναι πολύ δεμένα και η απόσταση θα δυσκολέψει την επικοινωνία τους. Ο νεαρός απάντησε πως πιστεύει ότι χαίρονται για αυτό το βήμα του και είναι περήφανα για εκείνον.

Πηγή ανέφερε στο Us Weekly, ότι ο διάσημος ηθοποιός, ελπίζει πως όσο μεγαλώνει ο γιος του, θα έρθουν και πάλι κοντά ο ένας στον άλλον.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024