Η Ιωάννα Λίλη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Ζαγοράκης, έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και φροντίζουν πάντα να περνούν δημιουργικό χρόνο με τα δυο τους παιδιά, τον Γιάννη και τη Μαρία.
Η λαμπερή παρουσιάστρια πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών, με τις καλοκαιρινές αναμνήσεις της από την Κω.
Όπως θα δείτε, η τρυφερή μανούλα είναι εξαιρετικά καλλίγραμμη, αφού φροντίζει να γυμνάζεται ακόμη και στις διακοπές της!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.