Ο τίτλος του άρθρου δεν αφορά μόνο την δική μας, αλλά και την Εθνική των Η.Π.Α που εμφανίζεται στα γήπεδα της Κίνας. Πρόκειται για την χειρότερη, ίσως, ομάδα που κατέβασαν οι Αμερικάνοι μετά το κάζο από την Ελλάδα το 2006 στην Ιαπωνία.
Τα δεδομένα έτσι κι αλλιώς δεν ήταν εύκολα. Δεν νομίζω να υπήρχε κανείς πριν από το παιχνίδι κόντρα στους Αμερικανούς, που να περίμενε να δει κάτι πολύ διαφορετικό. Για όσους έχουν δει τα ματς των δύο ομάδων στο τουρνουά έως τώρα η κατάληξη δεν ξενίζει ιδιαίτερα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.