Κλέλια Ρένεση: Δεν είναι ο Chao ο πατέρας του παιδιού μου
«Ο Manu ΔΕΝ είναι σύμβιός μου , ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους»
Σε μία αποκάλυψη- σοκ προχώρησε η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός έγραψε ένα μακροσκελές ποιητικό κείμενο στο Facebook ότι το παιδί της δεν είναι του γνωστού μουσικού Manu Chao, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι με τον τραγουδιστή δεν είναι ζευγάρι, αλλά πνευματικοί συνοδοιπόροι και ότι οι φήμες περί μυστικού γάμου και σχέσης δεν ισχύουν.
Διαβάστε την αποκαλυπτική της ανάρτηση:
«Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλέ να σου πω μια σκέψη.
Δεν μιλώ για μένα συχνά, ούτε γενικώς, ούτε ειδικώς. Ντρέπομαι κ αισθάνομαι άβολα. Σαν ζώο που το γαργαλάει η γούνα του κ δεν μπορεί να ξυστεί. Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά φλέγοντα ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας. Τώρα όμως θέλω να σου πω πως εδώ κ καιρό, χρόνια, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν, αμείβονται γι’ αυτό κ κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό κ θα πέσουμε σε κάνα γκρεμό ( της ανοησίας )
Κάνω, λέει, γυμνά βιντεοκλιπ για τα like κ άλλα τέτοια. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες κ τις συμπερασματολογίες. Κ παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος κ τι ταινία θέλουν να δουν γιατί « πουλάει», αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας κ τώρα περιγράφουν κ τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω κ λίγο παραπάει…
Συστάσεις:
-Τα διαμάντια δεν μ αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως απ’ τα μάτια. Και να μου χάριζαν δεν θα τα φορούσα.
-έχω μονο ένα παιδί κ αυτό φρέσκο
-ζω στην Αθήνα που κ που αλλά γενικώς γυρνοβολαω
-κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο. Το αντίθετο μάλλον. Το βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω.
-έχω γράψει μουσικές κ στίχους στο προτζεκτακι «τίποτα» , δεν έπιασα απλά χώρο στον καναπέ.
-Το Προτζεκτ « Τίποτα» που έχω δημιουργήσει μαζί με τον Manu συνεχίζει κ με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψουμε σε καινούριες μελωδίες.
Κ παρόλο που πιστεύω πως καμία σημασία δεν έχει ποιος είναι κ ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι :
-Ο Manu ΔΕΝ είναι σύμβιός μου , ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου.
Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους»
Δείτε εδώ την ανάρτηση της:
- Γιάννης Βογιατζής: Έγινε 100 χρόνων, το αφιέρωμα της Finos Film
- Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος
- Κινγκς – Μπακς 98-115: «Βασιλιάς» Αντετοκούνμπο στο Σακραμέντο και μεγάλο διπλό για τους Κινγκς
- Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα της τραγωδίας – 40 νεκροί εκ των οποίων 20 ανήλικοι
- Αλλάζει τον ενεργειακό χάρτη του πλανήτη η επέμβαση Τραμπ στη Βενεζουέλα;
- Ναν: «Είμαι έτοιμος, δεν είμαι καθόλου κουρασμένος»
- Γιώργος Παπαδάκης: Με δάκρυα και βαθιά συγκίνηση τον αποχαιρετούν οι συνεργάτες του στο «Καλημέρα Ελλάδα»
- Patti Smith: Η ιέρεια του punk επιστρέφει στην Αθήνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-128x85.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442