Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Τι απαντά περί photoshop

Ιωάννα Τούνη: Τι απαντά περί photoshop

Στην απορία πολλών διαδικτυακών της φίλων που τη ρωτούν πώς γίνεται να είναι αψεγάδιαστη στις φωτογραφίες που ανεβάζει, απάντησε η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη αποτελεί μία από τις πιο δραστήριες παρουσίες στο Instagram, αφού σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει νέο υλικό, με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική και δεν είναι λίγες οι φορές που με τις εμφανίσεις της και τις φωτογραφίες της… μοιράζει εγκεφαλικά!

View this post on Instagram

#𝐁𝐈𝐑𝐓𝐇𝐃𝐀𝐘𝐆𝐈𝐑𝐋 🎉 … και εδώ βλέπετε εμένα με την τούρτα μου (ή τουλάχιστον ότι έχει απομείνει από αυτήν😋) να ποζάρω φουλ ευτυχισμένη!!! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι πιο αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι δίπλα μου, να σουρώσουμε μαζί και να κάνουνε ότι βλακεία μας έρθει!!! Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλα όσα έχω σήμερα στην ζωή μου… Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο! Υγεία, καλοί φίλοι, αληθινές στιγμές, και να μην σας νοιάζει ποτέ τι θα πουν οι γύρω σας! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα όμορφα μηνύματα και τις ευχές σας… #26 και λέσι λοιπόν ❤️🤟🏼

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Στην απορία πολλών διαδικτυακών της φίλων που τη ρωτούν πώς γίνεται να είναι αψεγάδιαστη στις φωτογραφίες που ανεβάζει, απάντησε δημόσια η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε ακόμα – Παπαντωνίου: Τι απαντά για τον χωρισμό από την Τούνη

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια μετά από επεξεργασία και μία παρόμοια χωρίς ίχνος photoshop και έγραψε χαρακτηριστικά:

Με & χωρίς #photoshop 😱💣🌪
Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κάνε swipe left ➡️ και θα δεις την ίδια φωτογραφία, αλλά χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Ναι ναι! Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες» που ενδεχομένως θαυμάζεις ή απορείς, πως γίνεται ο θεός να τους τα έδωσε όλα & εσένα να σε 💩😪 Στο δια ταύτα! Μην σκας με όσα βλέπεις στα media.. δεν υπάρχει such thing as “η τέλεια γυναίκα” και δεν χρειάζεται κιόλας! Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να τρως καλά, να πηγαίνεις που & που και σε κανένα γυμναστήριο… και αν αποφασίσεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε τα πλακάκια και τα έπιπλα, μην γίνουν σαν πίνακες ζωγραφικής του Σαλβαδόρ Νταλί 😇😭❤️Σ’αγαπώ!

Δείτε ακόμα – Ιωάννα Τούνη: Γυμνή στην μπανιέρα

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη:

View this post on Instagram

Με & χωρίς #photoshop 😱💣🌪 Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κάνε swipe left ➡️ και θα δεις την ίδια φωτογραφία, αλλά χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Ναι ναι! Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες» που ενδεχομένως θαυμάζεις ή απορείς, πως γίνεται ο θεός να τους τα έδωσε όλα & εσένα να σε 💩😪 Στο δια ταύτα! Μην σκας με όσα βλέπεις στα media.. δεν υπάρχει such thing as “η τέλεια γυναίκα” και δεν χρειάζεται κιόλας! Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να τρως καλά, να πηγαίνεις που & που και σε κανένα γυμναστήριο… και αν αποφασίσεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε τα πλακάκια και τα έπιπλα, μην γίνουν σαν πίνακες ζωγραφικής του Σαλβαδόρ Νταλί 😇😭❤️Σ’αγαπώ!

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Only in

Το μεταναστευτικό, η Ακροδεξιά και η κρίση ταυτότητας της Ευρώπης

Όταν η πολυθρύλητη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» μπαίνει για πολλοστή φορά στο «ζύγι» της δυστοπικής μικροπολιτικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024