Το μεσημέρι της Κυριακής η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως πια… είναι ελεύθερη και ωραία, αφού εδώ και λίγο καιρό, εκείνη και ο Νώντας Παπαντωνίου έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε από την ίδια, και μάλιστα, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, καθώς ερωτήθηκε πολλές φορές για την αιτία της απουσίας του αγαπημένου της από τους εορτασμούς των γενεθλίων της.

Μεταξύ άλλων η ξανθιά καλλονή ανέφερε: «Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες.

Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ».

Από την πλευρά του ο μπασκετμπολίστας Νώντας Παπαντωνίου, θέλησε να απαντήσει στην εν λόγω δήλωση με μία ανάρτηση, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγη ώρα μετά, συγκεκριμένα, από την δήλωση της Ιωάννας Τούνη, εκείνος ανάρτησε μία… αινιγματική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του σε καράβι, με προορισμό το νησί της Πάρου.

Δείτε την αινιγματική ανάρτηση: 

Γράψτε το σχόλιο σας