Με μία πολυαναμενόμενη παραγωγή, θα ξεκινήσει η θεατρική σεζόν 2019-20, με τις Θεατρικές Σκηνές να παρουσιάζουν για πρώτη φορά παγκοσμίως στο Θέατρο Παλλάς, ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή του Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση.
Τον φετινό Οκτώβριο , ο Σταμάτης Φασουλής θα υπογράψει και θα σκηνοθετήσει την παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα», που θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.
Δείτε το τρέιλερ εδώ:
Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου.
Οι πρόβες είναι εντατικές και όλοι ηθοποιοί είναι σχεδόν έτοιμοι για την μεγάλη πρεμιέρα.
Συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπουτσάκη αυτή την περίοδο μελετάει συστηματικά το ρόλο της Μαρίας Κάλλας, της ντίβας που ερωτεύτηκε και πληγώθηκε σφοδρά από τον Αριστοτέλη Ωνάση. Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram από την δουλειά της, με πιο εντυπωσιακή αυτή της μεταμόρφωσης της στην ντίβα της όπερας!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας