Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαβάστε με το Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί

Διαβάστε με το Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί

Πότε και πόσο θα μειωθούν οι φόροι: Ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας ανοίγει τα χαρτιά του ΤΟ ΒΗΜΑ: Τοξικό Μονοπώλιο Φράνσις Φάνον: «Βλέπω την Ελλάδα ενεργειακή πύλη της Ευρώπης» Κώστας Συνολάκης: Ποιες παραλίες απειλούνται από την κλιματική αλλαγή Η Αμερική κλαίει αλλά δεν αλλάζει: Η «λευκή τρομοκρατία» κλονίζει τις ΗΠΑ Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση άνοιξε […]

Πότε και πόσο θα μειωθούν οι φόροι: Ο υπουργός Οικονομικκών Χρ. Σταϊκούρας ανοίγει τα χαρτιά του

ΤΟ ΒΗΜΑ: Τοξικό Μονοπώλιο

Φράνσις Φάνον: «Βλέπω την Ελλάδα ενεργειακή πύλη της Ευρώπης»

Κώστας Συνολάκης: Ποιες παραλίες απειλούνται από την κλιματική αλλαγή

Η Αμερική κλαίει αλλά δεν αλλάζει: Η «λευκή τρομοκρατία» κλονίζει τις ΗΠΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση άνοιξε το τζίνι του «κοινωνικού συντηρητισμού»

Σκληρό ροκ στη Βουλή για τις συντάξεις και τις απολύσεις

Έρευνα στην υψηλή γαστρονομία: Βία, μπούλινγκ και ένοχα μυστικά πίσω από τις κλειστές πόρτες της κουζίνας

Διαβάστε ακόμη:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παγιδευμένος στο παρελθόν: Ο Αλ. Τσίπρας στην πρώτη σημαντική κοινοβουλευτική σύγκρουση έδειξε ότι δεν έχει αποδεχθεί την μετεκλογική πραγματικότητα – Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί ακόμη σχέδιο για να ανταποκριθεί στον ρόλο της αντιπολίτευσης.

Ασκήσεις ισορροπίας στο ΚΙΝΑΛ: Ικανοποίηση στα στελέχη, καθώς το κόμμα ξεπέρασε χωρίς αναταράξεις τον «κάβο του ασύλου» – Η Φώφη Γεννηματά κατηγορεί τον Πρωθυπουργό για υπεροψία και προσπάθεια να επιβάλει τους δικούς του όρους.

Η ΕΥΠ, ο Τόμσεν και η διαρροή του wikileads το 2016. Νέα στοιχεία για την υποκλοπή και τη δημοσίευση εμπιστευτικής συνομιλίας στελεχών του ΔΝΤ – Τα ερωτήματα που εγείρονται από την εξέταση του ηχητικού αρχείου και την απομαγνητοφώνηση του.

Βαθαίνει το χάσμα Άγκυρας – Ουάσιγκτον. Το Συριακό προκαλεί ωδίνες που προστίθενται στο ήδη βαρύ κλίμα που έχει διαμορφώσει η προμήθεια από πλευράς Τουρκίας των S400 – H ασαφής πρόταση για δημιουργία «ζώνης ασφαλείας» στη Βόρεια Συρία και ο ρόλος των Κούρδων.

Η Χρυσή Αυγή… εις τα εξ ων συνετέθη. Το ναζιστικό μόρφωμα φυλλορροεί, τα γραφεία του κλείνουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, όπως και το επίσημο site.

Κόσμος
Πύρινος δακτύλιος στην Αρκτική.
Η κλιματική αλλαγή αγγίζει πλέον τους πάντες – Οι πρωτοφανείς εφετινές πυρκαγιές ελκύουν τόσο διοξείδιο του άνθρακα που οι ειδικοί ανησυχούν για μη αναστρέψιμες συνέπειες.

Κοινωνία

Στοχευμένα μέτρα κατά της ανομίας. Τι περιλαμβάνει το άγνωστο σχέδιο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη- Οι ενέργειες στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζεφύρι, στα Εξάρχεια, για «Ρουβίκωνα» – Οι αλλαγές των νόμων και οι παρεμβάσεις στα σχολεία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ

Τόνι Μόρισον (1931-2019): «Πεθαίνουμε αλλά δημιουργούμε γλώσσα»

Η κορυφαία αμερικανίδα συγγραφέας, βραβευμένη με Νομπέλ Λογοτεχνίας, έφυγε από τη ζωή. Κατέλιπε μια πολύτιμη κληρονομιά για την ιστορική συνείδη και την εθνική ταυτότητα της πατρίδας της

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βήμα – βήμα προς το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός  μετά τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη θέλει να «τελειώσει τη δουλειά» την Τρίτη στο «Καραϊσκάκης» και μετά να δώσει τη μεγάλη μάχη, πιθανότατα με την Πόρτο, για τους ομίλους.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024